Accuservice

Klaar voor de start met een accu van Bosch!

Wist u dat een kapotte accu de belangrijkste oorzaak is van pech onderweg? Vooral in de wintermaanden, als het buiten koud is, heeft de accu het moeilijk. In deze periode gaan de meeste accu's stuk. Laat uw accu dus regelmatig controleren, zodat u zeker weet dat deze nog voldoende kracht heeft. Zo verkleint u de kans dat de accu het onderweg begeeft.

Accu's van Bosch

Bij een accu zijn vooral het vermogen en de betrouwbaarheid van belang. Op dat gebied is Bosch dé wereldwijde standaard. Bosch biedt voor elk type auto een passende accu.

Enkele voordelen van een Bosch-accu

  • 100 % onderhoudsvrij: omdat Bosch-accu's een minimale hoeveelheid water verbruiken, is er geen onderhoud nodig.
  • Langere levensduur: de accu's van Bosch zijn voorzien van Bosch Silver-technologie en gaan daardoor gemiddeld langer mee dan andere accu's.
  • Hoger startvermogen, ook bij winterse temperaturen: dankzij de bijzonder hoge capaciteits- en koudstartstromen, garanderen Bosch-accu's dat uw auto bij bijna elke buitentemperatuur start.

Bosch: kwaliteit en betrouwbaarheid

AutoCrew is een werkplaatsconcept van Bosch. Bosch levert ons de onderdelen, technische trainingen en diagnoseapparatuur. Dus ook voor accu's van Bosch bent u bij AutoCrew aan het juiste adres.

Elke AutoCrew-garage heeft een officieel partnership met Bosch. Hierdoor beschikken wij over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Bovendien maken alle AutoCrew-garages gebruik van de geavanceerde Bosch testapparatuur.
Lees meer over AutoCrew